Ilyen a tökéletes test a tudomány szerint

Meglepő módon egy új amerikai tanulmány szerint a képen látható nőé, Kelly Brooké a tökéletes test! Hiába minden igyekvés a modellvilág részéről: végre a tudomány is elismerte az a szép, ami egészséges!

 

A tanulmány figyelembe vett olyan tulajdonságokat, mint magasság, súly, haj hossz, és az arc formája. Persze a szépség kultúránként eltérő és elég önkényes fogalom, mégis talán Kellyé közelít leginkább a tökéletes testhez.

Kelly 168 centi, és a méretei 99-63-91. Mégis kívülről és első ránézésre azt mondhatnánk kövérkés... De kiderült: az a test, amelyre a legtöbb nő azt mondja: “Mehetne le még úgy 5-8 kiló”, az az “ideális”, amely ragyog az egészségtől és a szépségtől. Ez meghökkentette a nyilvánosságot, ugyanis a média, a modellipar, a reklámok teljesen mást sugároznak, ezáltal egy megfelelni vágyást, vagy rosszabb esetben akár evési rendellenességet is kiváltva a nőkből. Pedig ez az a test, ami igazán vonzó a férfiak számára. Légy természetes és egészséges!

Kellyn sosem végeztek plasztikai műtétet: teste és arca ragyog a boldogságtól. Mindezek ellenére, azt is elmondta, hogy sokszor volt nevetség tárgya, mert sokan gondolták túl kövérnek, főleg mikor modellkarrierjét kezdte.

Nézzétek meg a következő képeket a bájos fiatal nőről, és döntsétek el ti magatok, hogy elfogadjátok-e a tudomány álláspontját, vagy sem.

Ha igen, osszátok meg, így talán a világ is normalizálódik végre ebben a kérdésben kicsit. Ráférne...

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×