"Egyre valószínűbb: nem vagyunk egyedül!" - nyilatkozott a Pentagon titkos UFO programjának vezetője!

Napvilágra került egy felvétel, amin egy olyan tárgy található, amiről senki nem tudja micsoda! - mondta nemrég az éveken át működtetett titkos UFO-kutató részleg volt vezetője Luis Elizondo. És ez még nem minden!

Egészen pontosan a történet onnan indul, hogy éveken át körülbelül 22 millió dolláros költségvetésből működtette titkos UFO-kutató részlegét a Pentagon, és ennek egyik programját – az Advanced Aerospace Threat Identification Programot vezette csupán Elizondo, aki októberben mondott le, mert szerinte az amerikai kormány még mindig nem fordít elegendő időt, energiát és forrást a földönkívüliekkel kapcsolatos kutatásokra, elemzésekre.

Pedig a program kapcsán számos eddig titkosított dokumentum és videofelvétel is nyilvánosságra került. Persze, most legyinthetsz, hiszen számos kamu videó látott már napvilágot, azonban ebben az esetben még maga a Pentagon sem tudja, mit is láthatunk.

Az azonosítatlan repülőtárgyak észlelésénél általában a gyorsaság, a szokatlan manőverezés és az általuk használt technológiák tűntek fel a pilótáknak. Ez a videó pedig minden csak nem megszokott. 

Lehet, hogy tényleg régóta köztünk járnak?

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×