Mit tenne a macskád, ha hirtelen elhaláloznál? Ez a srác kipróbálta – videó

Vajon mit tenne a háziállatunk, ha a közvetlen közelükben, váratlan hirtelenséggel távoznánk az élők sorából? Vajon tényleg megenne minket, hogy elkerülje az éhezést? Vagy fájdalmas és szívszaggató nyávogásba kezdene, amint realizálná szeretett gazdája elvesztését?

Ennek a vloggersrácnak támadt egy ötlete: videóra veszi, ahogy megjátszott szívleállást produkál, és megvárja, mit tesz Sparta nevű macskája. Hangulatos Vészhelyzet-szerű zenét kevert a felvétel alá, majd közzétette a Youtube-on.

A felvétel végén elhangzó mondat (“Really, dude?!”) magyarra fordítva: “Most komolyan, haver?!”

Természetesen a videó megtekintői sem hagyták szó nélkül a kísérletet. A kommentek között az egyik legnépszerűbb az, amelyik azt fejti ki, hogy Sparta észrevette a kamerát, így hamar rájött, hogy gazdája csak megjátssza a halálát, ezért szándékosan viselkedett úgy, ahogy.

Mások úgy vélik, egy macskát tényleg nem lehet csak így átverni: érezte és hallotta, hogy a fiatalember lélegzik, tehát úgy vélte, elaludt, még ha az eddigiektől nagyban eltérő, szokatlan helyszínen is tette. Így hát úgy döntött, csatlakozik ő is a spontán sziesztához.

Forrás: Lájk

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×