Mindenki temette már a nagy beteg oroszlánt, de aztán jött valami, ami mindent megváltoztatott!

Már megint az ember... ez a két gyönyörű oroszlán ugyanis ugyanahhoz a kegyetlen gazdához tartoztak, aki a halál szélére sodorta mindkettőjüket. Kahn és Shelia partikra és fotózásokra volt kényszerítve, míg a kettő között verték, éheztették, és bezárva tartották őket...

Kahn a stressztől és az unalomtól lerágta a saját farkát, Sheila pedig csak feküdt a halálra várva, és hányt, amikor rájuk találtak. Úgy tűnt, nincs remény. Az állatvédők több hónap különbséggel mentették ki a két állatot ugyanonnan, de már ők is feladták, amikor váratlanul az élni akarást a szerelem visszahozta beléjük!

rescue-lions-love-kahn-sheila-in-sync-exotics-1

A 7 éves Kahn erősen alultáplált volt, és lerágta a farkát, de barátságos természete miatt könnyen tudták kezelni őt. Sheila azonban úgy tűnt, a végét járja. A haldokló állat csak feküdt, képtelen volt már felállni, és csak hányt.

rescue-lions-love-kahn-sheila-in-sync-exotics-3

Az állatvédők azonban nem adták fel. Két hétig kézből etették az állatot, szó szerint úgy kellett letuszkolni a torkán az ételt. Sheila emellett toxoplazmózisban szenvedett, étvágytalan volt, letargikus, de egy idő után elkezdett reagálni a gyógyszerekre.

rescue-lions-love-kahn-sheila-in-sync-exotics-22

Szerelem volt első látásra

Hosszú időbe telt, de mindkét oroszlán meggyógyult, gyönyörű felnőtt állatok lettek.

rescue-lions-love-kahn-sheila-in-sync-exotics-14

Aztán egymás mellé kerültek, és egymásba szerettek.

rescue-lions-love-kahn-sheila-in-sync-exotics-16

Három hónapnyi “randizás” után azon kapták őket, hogy elhálták a nászt, és azóta egy helyen élnek együtt.

rescue-lions-love-kahn-sheila-in-sync-exotics-17

Kölykük nem lesz, mert Sheilát ivartalanították, de így is nagyon boldogok, a férfi pedig, aki kínozta őket, elvesztette az engedélyét, nem tarthat egzotikus állatokat. Még jól megúszta, mert ha rajtunk múlt volna, addig kínoztuk volna, míg le nem rágja ő is a saját farkát!

rescue-lions-love-kahn-sheila-in-sync-exotics-18rescue-lions-love-kahn-sheila-in-sync-exotics-19rescue-lions-love-kahn-sheila-in-sync-exotics-20

rescue-lions-love-kahn-sheila-in-sync-exotics-8rescue-lions-love-kahn-sheila-in-sync-exotics-13

Hát nem gyönyörűek? Nem fogjuk soha megérteni, hogy lehet egy érző lénnyel kegyetlenkedni, de az ember már csak ilyen... tisztelet a kivételnek!

Örülünk, hogy a történet boldog véget ért! 

Oszd meg, ha te is!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×