Megáll az ész: kivitte az örökbefogadott kutyus takaróját, hogy kóbor társa meg ne fagyjon!

Lana még csak nyolc hónapos, de már így is kemény élete volt, mielőtt az állatvédők rátaláltak volna. A brazil utcákat rótta egyedül, miután édesanyja elpusztult, és ezt bizony soha nem fogja elfelejteni! Ezért is próbált olyat tenni, amitől most egy emberként olvad az internet népe!

Lanát még tavaly év végén mentették meg az utcáról, miután nem sokkal egy párhoz, Suelen Schaumloeffelhez és vőlegényéhez került.

Fotó: thedodo.com

Az ebnek - szeretó örökbefogadó gazdáinak hála - szuper élete lett. Annak ellenére, hogy minden földi jóval elhalmozták, Lana nem felejtette el azt a keserves időszakot, amit még gazdi nélkül élt meg.

Fotó: thedodo.com

Ráaádsul Brazíliában most tél van, a zordabb tombolósabb fajtából. Suelen ezért egy vastagabb takarót terített a kutyus óljába, hogy az biztosan ne fázzon!

Fotó: thedodo.com

Néhány napja azonban különös dologra figyelt fel a nő. Lana kihúzta a plédet a kutyaólból, egészen a kerítésig, mindezt azért, hogy egy, az utcán élő kutya elérje azt, és ráfekhessen ebben a hideg időben.

Suelen lefotózta megható pillanatot, a Facebookra július 4-én felkerült képet mostanáig 25 ezren osztották meg:

Fotó: thedodo.com

A pár megpróbált összebarátkozni a kóbor ebbel, de az mindig elszaladt, ha közeledtek hozzá. Befogadni így nem sikerült, de ételt és italt tettek ki neki.

Hát nem a kutyák a legfantasztikusabb élőlények? Határtalanul képesek szeretni, és erre ez bizony jó példa! Tanulhatnánk tőlük!

Oszd meg, ha a te szíved is megérintette Lana kutyus története!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×