Évek óta élvezettel vadászott és büszke volt prédáira, de az emberek megvetették. Most meghalt és sokan örömüket fejezik ki!

A 27 éves Melania Capitan-ről mindenkinek meg volt a véleménye, aki ismerte. Voltak, akik kiálltak mellette és szenvedélye mellett, de rengetegen vetették meg. Melania vadász volt és közösségi oldalain szívesen osztotta meg erről készült képeit. Élvezettel lőtt a mások szemében védtelen állatokra, és ezt nagyon sokan elítélték!

A fényképeken büszkén pózolt az elejtett vadakkal, és a vadászás során szerzett tapasztalatait mindig megosztotta blogjában.

 

Képtalálat a következőre: „Melania Capitan”

Azonban több mint 10.000 rajongója mellett az állatbarátok és környezetvédők élesen támadták, sőt megfenyegették, és egyesek a halálát kívánták.

Képtalálat a következőre: „Melania Capitan”

A több mint 3000 sértő és fenyegető üzenet miatt, 2016-ban Melania a rendőrséghez fordult segítségért. A rendőrség azonban nem sokat tudott segíteni, hiszen nehéz volt annyi személy fenyegetését törvényesen kezelni.

Képtalálat a következőre: „Melania Capitan”

Nem sokkal ezután a fiatal lányt holtan találták otthonában – öngyilkos lett, mivel nem tudott együtt élni az állandó fenyegetéssel, – mesélték barátai.

Melanie családja elborzadt, és vádolják az online zaklatókat, akik miatt ilyen tragikus döntést hozott. Eközben sokan örülnek a halálának és továbbra is gúnyos megjegyzéseket tesznek az interneten, mint például: “Egy szívességet tettél az emberiségnek, viszlát!”, “A pokolba kerültél te pszichopata!”, mások egyszerűen csak annyit írtak, hogy “Karma”.

A szenvedélyes vadászat valóban egy olyan dolog, amelyen lehet vitatkozni, de ha valakit emiatt a legális tevékenysége miatt halálra zaklatni és még ezután is csak gúnyolódni rajta igazán embertelen cselekedet és nem teszi jobbá azokat sem, akik elítélték a gyilkolás miatt a lányt!

Te mit gondolsz?

Oszd meg, ha szerinted is van egy határa az online zaklatásnak!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×