Annyira rossz állapotban van, hogy alig lehet megmondani milyen állat - de a szeretet ismét bebizonyította: csodákra képes!

Szinte csontig rágták az élősködők a bőrét, több napja nem evett és nem ivott és látszólag már teljesen feladta, hogy valaha is talpra áll innen. De ismét bebizonyosodott, hogy sosincs késő, ha egyszer szerető és türelmes kezek közé kerül egy kóbor állat!

Helenre India utcáin találtak rá, az utolsó pillanatban. A kutya csontsovány volt, és akkora fájdalmai voltak, hogy felsírt, mikor megmentői hozzáértek... még a leggyengédebb érintéseket sem volt képes elviselni.

fotók: Animal Aid Unlimited

Az állatvédők rögtön elkezdték antibiotikumokkal kezelni az állatot, akin jól látszott, hogy minimum hetek óta alig evett valamit. Mikor meg tudták győzni arról, hogy ők segíteni akarnak neki, a kutyus elkezdett falatozni. Ekkor még senki sem gondolta volna, hogy életben marad.

A súlyos kiszáradás miatt infúziót is kapott a megtört kutya, akin megmentői 10 nap gondos ápolás után kezdték érezni, hogy élni akar, és kezd kijönni a teljes apátiából.

Hónapoknak kellett eltelnie ahhoz, mire az idős kutya teljesen felépült, de ma már boldogan éli életét.

Hála istennek vannak még olyan emberek, akik reményt adhatnak egy idős ebnek is, hogy méltósággal menjen el, ha majd tényleg itt lesz az ideje!

Sok farokcsóválást kívánunk még Helennek!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×