A férfi elordítja magát - nézd meg mi rohan felé másodpercekkel később

Az, hogy kivel barátkozunk össze, nagyon sokszor a sorstól függ, és nem tőlünk. Éppen ezért néha olyan hihetetlen barátságok születnek, amiket elképzelni nem tudnánk!

Te mit tennél, ha elkiáltanád magad egy erdő mellett található kis falu szélén, majd pár másodperc múlva feléd futna valami? Nézd meg, hogyan reagál rá a férfi!

Olyat már láttunk, hogy a kutya első füttyszóra pattan, és már szinte mosolyogva rohan oda gazdájához egy kis simogatásra, de, hogy egy elefánt is képes legyen erre sose gondoltuk volna.

Darrick egy thaiföldi elefánt rehabilitációjára létrehozott parkban dolgozik,, önkéntesként, traktorista. A legjobb barátja pedig, aki történetesen egy elefánt, minden reggel óriási szeretettel üdvözli. Darrick elkiáltja magát, és máris nagy sietséggel száguld felé az öt éves elefánt, Kham Lha, barátai társaságában.

Az elefánt nevének jelentése, Drágaság, ami nem is csoda, hiszen akkor szeretettel tartja oda ormányát, és fülét a megszokott napi cirógatásra, mint egy kismacska. Kham Lhatnát borjú korában szakították el édesanyjától, ezért órási szeretetigénye van még ma is a nagytestű állatnak.

Darrcik imádja az ormányos barátját, nagyon örül, hogy őt érte az a megtiszteltetés, hogy minden reggel üdvözölje az elefántot.

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×