Törőcsik Mari lányának üzenete mindannyiunkhoz, akik szeretjük édesanyját

A 81 éves Nemzet Színésznője hosszú ideje küzd egészségi gondokkal, sokan aggódnak érte, éreznek együtt vele. Lánya rövid kérését szeretném tolmácsolni mindenkinek, akinek sokat jelent a legtöbbet díjazott magyar színésznő több évtizedes munkássága. 

(Kép forrása: Kallos Bea – MTI)

Varnus Xavér orgonaművész közösségi oldalán hívta fel követőit, és mindenkit, aki szereti és nagyra becsüli Törőcsik Mari művészetét, és mindazt a sok jót, amit eddig játékával a magyar emberekért tett: A Forbes magazin nem véletlenül választotta 2017-ben a negyedik legbefolyásosabb nőnek a magyar kultúrában!

"Most írt nekem lánya: Törőcsik Mariska, ez a csodálatos angyal nagyon rosszul van, súlyos tüdőgyulladással fekszik a szombathelyi kórház intenzív osztályán. Lehet, hogy a kollektív gondolat ereje csak szóbeszéd, de az is lehet, hogy igaz. Gondoljatok rá tehát! Oly jó lenne, ha még egy kicsit maradhatna. Annyira gyönyörű ez az ősz. S oda, ahová jegye szól (amint mindannyiunk jegye is), később is megy majd vonat. Bár neki, ha egy napon mégis elindul, hatlovas hintó járna, s mennyei konfetti-zápor."

Reméljük tényleg nincs még itt az idő, ám ha mégis eljönne, akkor könnyű álmot és rengeteg szerepet kívánunk neki a nagy égi színpadra!

Gondolj rá, és oszd meg másokkal is lányának üzenetét!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×