Színészek, akik otthagyták pályájukat, hogy valami másban élhessék ki magukat!

Véget ért a sorozatuk, és ők úgy döntöttek, hogy a hírnevet kihasználatlanul hagyva egy teljesen más irányba folytatják tovább! Szerinted jól tették? Nekünk azért van köztük, aki meglehetősen hiányzik! Neked?

Ők hiába a siker és csillogás nem érezték úgy, hogy a helyük a képernyőkön lenne. Vagy már épp annyit szerepeltek, hogy azt tudják mondani: elég volt!

Billie Piper

1

Billie Piper tinédzser popsztárként vált ismertté „Because We Want To” című számával. Karrierje fordulatot vett, amikor 2005-ben megkapta első szerepét Christopher Eccleston mellett a Ki vagy doki?-ban. 2007-ben azonban otthagyta ezt a munkáját az Egy call-girl titkos naplója miatt. A sorozatot négy év után elkaszálták, a Ki vagy doki? viszont azóta is töretlenül sikeres.

Hugh Laurie

2

Hugh már TV-s legendának számított hazájában, amikor megkapta Dr. House szerepét. Az orvosi dráma óriási sikert aratott, és abban az időben a legkeresettebb színész volt a televízióban. A sorozat azonban 2011-ben véget ért és ahelyett, hogy tévés karrierjét folytatta volna, inkább leporolta gitárját. Kiderült, hogy Hugh ugyanolyan tehetséges zenész, mint színész. Debütáló albuma a „Let Them Talk” második helyen végzett az Egyesült Királyságban.

James Cosmo

3

James Cosmo veterán színész olyan filmekben játszott, mint a Rettenthetetlen, a Trainspotting, vagy a Narnia Krónikái, de a legnagyobb sikert vitathatatlanul Jeor Mormont szerepe hozta meg neki a Trónok Harcában. A méltán híressé vált sorozatban a Fekete Őrség parancsnokát alakította, aki a szárnyai alá vette Havas Jon-t. Miután a karakterét megölték, több tévés műsorban és filmben is szerepelt, de a legjelentősebb megjelenése a 2017-es sorozat, a Celebrity Big Brother. Várj, mi? Bizony jól hallottad. A színész azt nyilatkozta, hogy nyilvánvalóan pénzügyi okok miatt is vállalta a valóság showt, illetve hogy részese legyen valaminek, amit csak kevés ember élhet át.

Amanda Holden

4

A 2000-es évek közepén Amanda Holden az Egyesült Királyság egyik legsikeresebb színésznője volt. Olyan sorozatokban játszott, mint a Vadon bűvöletében vagy a The Grimleys. 2007-ben csatlakozott Simon Cowell és Piers Morgan műsorához a British Got Talent-hez. Kiderült, hogy kiváló műsorvezető és még nagyobb hírnévre tett szert a tehetségkutatónak köszönhetően.

Matt LeBlanc

5

Jóbarátok és a Joey után a Sikersorozatban kapott szerepet, ami egy angol-amerikai vígjáték. A produkciót Golden Globe-bal is díjazták. A széria véget érte után új projektbe fogott. A BBC motoros sorozatába a Top Gear-be távozott. Chris Evans-vel és Rory Reid-vel dolgozott együtt, s Chris Harrismellett a show fő rendezője lett.

Aaron Paul

Képkivágás

Aaron Paul számára Jesse Pinkman szerepe hozta meg a sikert. A Totál szívás számos díjat nyert, köztük három Emmy-t. A sorozat végeztével a színész lett az egyik új játékkonzol reklámarca, amelyben bemutatta, milyen "fergeteges" az újdonság.

Frankie Muniz

7

Mindig nehéz egy gyereksztárnak kitörni a skatulyából és felnőtt színészként folytatni karrierjét, ezért Frankie az autóversenyzést választotta új életpályának a Már megint Malcolm befejezése után. Szenvedélyévé vált a száguldás. Még a műsor befejezése előtt részt vett futamokon, s 2007-ig rendszeresen versenyzett az egész szezonban. A mai napig nem vállalt jelentősebb szerepet, kivéve a 2015-ben megjelent Sharknado 3-ban.

Te kit szerettél közülük a legjobban?

Oszd meg, ha érdekesnek találtad!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×