Minden műanyagot kivetetett magából Pamela Anderson! Rá sem lehet ismerni azóta!

Pamela Anderson az utóbbi években egyre többet veszített régi dögösségéből: a szőke szépség egy igazi plasztikcicává vált, aki több réteg sminkkel és rengeteg botox kezelés után tudott csak kilépni az utcára. De úgy tűnik a méltó öregedés mellett döntött végül, a mi legnagyobb örömünkre!

A Baywatch mozik első szőke bombázója igazi ikon volt a kilencvenes évek elején, de természetesen az időt ez nem igazán érdekelte, és szépen kikezdte a sugárzóan szép Pamela külsejét.

Image result for pamela anderson young

Hiú nő révén ez ellen mindenféle ajak és egyéb plasztikákkal kezdett el küzdeni, ám régi csillogását egyik sem adta vissza. Sőt!

Image result for pamela anderson

De most mintha ez megváltozni látszana!

Mi mindig is sejtettük, hogy valahol a smink és a plasztikai beavatkozások mögött még ma is ott van az igazi Pamela, de a színésznő ügyesen rejtegette természetes vonásait a nyilvánosság előtt. Egészen mostanáig: friss fotóin ugyanis megint egykori, szinte természetes önmagát idézi.

Pamela csak úgy ragyogott

Pamela is részt vett a hétfő este megrendezett British Fashion Awardson, ami az egyik legpatinásabb divateseménynek számít. Az 50 éves színésznő ennek megfelelően igyekezett a legjobb formáját hozni, természetes szépségével pedig még a hamvas modelleket is túlragyogta. A Baywatch sztárja végre nem talpig sminkben érkezett, hanem szabadjára engedte az arcvonásait: a leheletnyi piros rúzzsal feldobott natúr megjelenése a koránál évekkel fiatalabbnak mutatta, újra a régi fényében tündökölt.

A színésznő ragyogását csak még jobban fokozta a csillogó, fekete estélyi, ami remekül illett szőke hajához, deréktájon pedig kiemelte még mindig kifogástalan alakját.

Image result for pamela anderson

Szerinted most kelt vonzóbb hatást, vagy "felturbózva"?

 

 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×