Minden idők egyik legnagyobb költségvetéséből indult el az Avatar film folytatásainak forgatása!

Az Avatarról mindenkinek van a véleménye. Egyesek lenyűgöző és formabontó képi világa miatt istenítik, mások a cselekmény szürkesége és egyszerűsége miatt nem értik, hogy szeretehetik mások annyira. Te melyik csoportba tartozol?

Legyél akármelyik oldalon, egy biztos: az Avatar meghatározó műve lett a filmtörténelemnek, és végre James Cameron vezényletével elkezdőtött nem egy vagy kettő, hanem négy folytatás egy időben történő forgatása! A költségvetés pedig az eget súrolja a maga egy milliárd!! dollárjával, szóval látványban szinte biztosan felül fogja múlni elődjét. A kérdés már csak az: cselekményében is?

Képforrás: 20th Century Fox

A forintra átszámolva 266 milliárd borzalmasan soknak tűnik, de ha figyelembe vesszük, hogy az első Avatart 2009-ben mutatták be, és világszerte 2,7 milliárd dollárért (kb. 700 milliárd forintért) váltottak rá jegyet a nézők, már nem is olyan szörnyű az összeg.

"Természetesen lesznek új karakterek és új lények is Pandorán, de feltűnnek majd már jól ismerős arcok is, például a gonosz karakter most sem lesz más, mint az első filmben. Sőt, mind a négy filmen át ugyan azt az egy embert kell majd utálnunk rendületlenül: Stephen Lang ezredest." - mesélte első forgatási napján a filmrendező. Reméljük a 2020-tól folyamatosan megjelenő filmek ezáltal nem válnak lapossá és egyhangúvá. Egy már biztos, az Avatar 2. 2020 december 18-án, az Avatar 3. pedig egy évvel később, 2021. december 17-én debütál. Hároméves szünet után az Avatar 4. 2024. december 20-án, végül az Avatar 5. 2025. december 19-én jelenik meg a mozikban.

Négy ilyen óriási kaliberű filmet egyszerre képrenyőre vinni óriási vállalkozás, reméljük nem megy majd a mennyiség minőség rovására! 

Szeretted az első filmet? Akkor oszd meg a jó híreket ismerőseiddel is! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×