Macaulay Culkin és az idő furcsa viszonya, mintha manapság inkább fiatalodna!

Nem nagyon telik el úgy év, hogy az egykori gyereksztár ne szerepeljen botrányaival a bulvársajtó címlapjain, bár egy ideje, mintha pálforduláson esett volna át, és mintha a legújabb fotóin fiatalodott volna is nem keveset!

A balhés életű egykori gyereksztárról néhány éve sokkoló fotók kerültek ki: csont és bőr volt, az arca beesett, sugárzott róla, hogy valami nagyon nem stimmel vele. Nem is rejtette véka alá drogproblémáit. Viszont napvilágra került róla néhány friss fotó, és azt kell hogy mondjuk, hogy sokkal jobb a helyzet, mint az elmúlt években valaha. Reméljük, sikerül összeszednie magát. Bele sem tudunk gondolni, milyen is az, amikor az embert 6-7 évesen az egész világ megismeri, és annyi pénzt keres, aminek az elköltéséhez egy élet is kevés. Semmiképp nem tesz jót a jellem egészséges fejlődésének.

…aztán elindult lefelé a lejtőn. Pár éve még így festett a szebb napokat is látott színész:

A nemrég megosztott képeken sokkal jobb a helyzet. A közeli ismerősök szerint Macaulay odafigyel az egészségére, elkezdett sportolni, mintha kicserélték volna, sőt újra forgat! Los Angelesben kapták eg hölg társaságában pár napja lencsevégre, és látszik rajta a régi komiszság!

Macaulay Culkin seems to be aging in reverse: The former child actor, 36, who previously was looking gaunt and unkempt, appeared healthy and happy as he went on a dinner date, sporting a fresh new haircut on Sunday night in Los Angeles

Hajrá, mi nagyon szurkolunk, hogy visszanyerje a régi formáját, sőt mintha fiatalodna is!

Oszd meg, ha te is szeretted a filmjeit!

 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×