Király Linda ennek köszönheti bomba formáját!

Az énekesnő nemrég sok kilótól szabadult meg, ami alakján, sőt kisugárzásán is meglátszik! Ám az út nem volt kihívásoktól mentes... 'Több orvossal konzultáltam, rengeteg vizsgálatot csináltak rajtam, mire megtaláltuk a megoldást'

Király Linda komoly változáson ment át, láthatóan nem kevés kilótól szabadult meg, és jobb formában van, mint bármikor.

"Hogy a mérleg mennyit mutat, már rég nem érdekel. A lényeg, hogy az egészségem rendben legyen. Szakmailag kiváló emberek vannak körülöttem, akik segítettek az életmódváltásban, hiszen a pajzsmirigy betegségem miatt ez elkerülhetetlen volt. Több orvossal konzultáltam, rengeteg vizsgálatot csináltak rajtam, mire megtaláltuk a megoldást, hogy jó irányban haladjunk. Fehérje-dúsan táplálkozom sok zöldséggel. Orvosok által előírt edzést csinálok, rövid ideig tartó, magas intenzitású programon végzem a gyakorlatokat. Egész életemben oda kell figyelnem arra, hogy mit eszem és iszom. Leginkább természetes alapanyagokból készült és gluténmentes ételeket fogyasztok. Nem könnyű úgy étkezni egészségesen, hogy állandóan úton vagyok. Ha tehetem, főzök magamnak, de elég pár nap kihágás és máris jönnek fel a kilók, viszont, ha nagyon szigorúan betartom az előírt étrendet, akkor jó esetben veszítek a súlyomból. A hormonális betegségem miatt hol feljönnek, hol lemennek rólam a kilók, ezzel együtt kell élnem. Gyógyszereket is szedek, de most remekül érzem magam, csak az számít, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Amikor csak tehetem, sportolok, mostanában TRX-re járok és anyummal nagy kedvvel nyomjuk a latin táncot" - nyilatkozta nemrég a Blikknek.

A legfontosabb persze az egészség és nem a magazinok címlapján visszaköszönő "ideál" megtestesítése, de ha a fogyás kézen fogva jár az egészséggel, úgy lesz a lélek is harmonikus!

Forrás: Szeretlek Magyarország

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×