Hujber Ferenc: ezek férgek, nőnek nem nevezném őket semmiképp!

Közösségi oldalán nyilatkozott meg a Valami Amerikával és szinte az őrületet súroló televíziós megnyilvánulásaival elhíresült Hujber Ferenc, miszerint mindenki, aki az általa feltett teszt kérdésre anyázni kezd takarodjon melegebb éghajlatra!

A jelenleg (hál a istennek) Kanadában tartózkodó celeb botrányos posztot osztott meg - azóta elérhetetlenné vált - közösségi oldalán. Hujber Ferenc elmondta, hogy gyakran jelölik be ismeretlen nők, akiknek mindig ugyanazt a teszt kérdést teszi fel.

Idézzük:

- Dugsz velem?

A nem éppen burkolt szexuális felhívás azonban (joggal) leginkább felháborodást vált ki az emberekből, amiből már nagyon elege van. Ezért inkább mindenkinek, aki nem bír értelmesen válaszolni neki azt javasolja: húzzon el a sunyiba!

Az oldal mostanra elérhetetlen ugyan, de "szerencsére" a 24.hu még pontosan tudta idézni a posztot:

"Ha még egyszer valaki bejelöl majd miután megkapja a TESZTKÉRDÉST: “Dugsz velem?” után jönnek a kutyázó kommentek meg rám üzen anyád(!!!): kiposztollak a gecibe az üzeneteiddel együtt!ANYÁDDAL EGYÜTT! És akkor az én kis csapatom darabokra szed… Még egyszer utoljára: Ez egy felnőtt oldal!!! DURVÁN SZEXUÁLIS ÉS BRUTÁLISAN ŐSZINTE BESZÉDDEL!!!+!!!+!!! Mindenki eltakarodik akinek ez nem tetszik!!! Töröl-tilt kombót javaslom minden ilyen féregnek mert nőnek nem nevezném őket semmiképp… UTOLJÁRA SZÓLTAM!"

Tényleg megbomlik az elméje, vagy mindig is ilyen volt?

 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×