Harrison Ford jelmezei évről évre annyira kreatívak, hogy már ezért megéri várni a Halloweent!

Persze vannak ellenzői az alapjában véve Amerikából indult beöltözési hullámnak, de tekintsünk akkor rá egy másoddik farsangként, beöltözni pedig amúgy is végtelenül jó móka! Főleg, ha az embert ilyen kreativitással áldotta meg a sors, mint Harrison Fordot!

A színész munkáin több generáció is felnőtt, gondoljunk csak a legelső Star Wars-filmekre, amiket megnézve a ma 50 körüli édesanyák annak idején egy emberként szerettek bele Han Soloba. Aztán ott volt az Indiana Jones-széria, nem beszélve az alig két éve megjelent Star Wars 7. epizódjáról, amire kicsiktől nagyokig mindenki kíváncsi volt.

Azt pedig mindig is tudtuk, hogy az öreg Han Solo civilben is jó fej, amikor nemrég Magyarországon tartózkodott egy forgatás miatt, sorra számoltak be a Budapesti és vidéki éttermek, csárdák és kerékpárboltok arról, hogy milyen közvetlen és mosolygós figura az Ezeréves Sólyom egykori gazdája.


Azt viszont eddig nem tudtuk, hogy Harrison Ford jófejségi mutatója Halloweenkor éri el a tetőpontot, ugyanis teljesen meglepő és elképesztően vicces jelmezekbe bújik évről évre hogy barátaival végigbulizza az estét.
Volt már többek között:

Zöldborsó


Laza rapsztár

Apáca

’80-as évek glam rocksztárja

Kocka

Mindezek után alig várjuk hogy lássuk, idén mit talál ki az öreg Indiana Jones! 

Melyik jelmeze tetszett a legjobban a színésznek és Te beöltözöl idén? :)

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×