“Ha csak a fodrászt nézem, az úgy havi 500 ezer forint” – polgárpukkasztó a luxusfeleség, Csősz Bogi egy havi költése!

Nincs az országban olyan ember, aki ne hallott volna már a Viasat 3 hírhedt műsoráról a Feleségek luxuskivitelben-ről. Fényűzés, elköltött milliók és közben pedig felületes emberi kapcsolatok. Lehet őket irigyelni, de minek... Azért a tárcájukat elkérnénk egy napra!

Mert bizony a Szeretlek Magyarország írásából most kiderült: vannak olyan napok, amikor Bogi 9 milliót költ ruhára és cipőre. Hogy mindez hogy lehetséges? Elmondja ő maga:

“Teljesen változó, hogy mennyit költök magamra. Mondjuk ha csak a fodrászt nézem, az úgy havi 500 ezer forint, mert gyakran járok a szalonba – ugyanis nem mosok otthon hajat, viszont rengeteg a rendezvény” – mondta Csősz Boglárka a Kiskegyednek.

Az arcápolást olcsón megússza, mert azt saját klinikáján elvégezteti a Feleségek Luxuskivitelben sztárja. Emellett a vásárlás az, ahol komoly összegeket költhet.

“Imádok vásárolni, a világmárkák legújabb kollekcióiból szoktam válogatni. Mondjuk egy Chanel táskáért 1,5 millió forintot is kiadok. Nem olcsó, de befektetésnek is nagyon jó. Ha pár évvel később valaki pont azt a darabot keresi, akkor még drágábban is el tudom adni, használtan is” – hangsúlyozza a Törökországban élő magyar luxusfeleség.

Nemcsak fényűző táskákra telik, van olyan nap, amikor 9 milliót költ ruhákra és cipőre.

Nem mindig kell ennyire visszafognia magát, megtörtént, hogy egy szép óráért ennél még többet fizetett. A ruhák mellett nem kerülik el a figyelmét a kiegészítők sem. “Méregdrága holmikat, kiegészítőket viselek, mert nekem meg kell jelennem a politikai szférában is” – mondta Bogi. Természetesen rengeteg estélyi ruhája és kosztümje is van, no és legalább 200 pár cipője.

Természetesen erre önerőből aligha telne, de szerencsére idősödő török férja nem rest mélyen a zsebébe nyúlni, ha a feleségéről van szó. Ő pedig el is várja mindezt. Már csak az a kérdés, mibe kerül mindez Csősz Boginak... 

Te szívesen cserélnél vele? 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×