Elképesztő miért tépte meg az idős nő Sarka Katát!

Sarka Kata és Kulcsár Edina az egyik televíziós vetélkedőben mesélt a furcsa esetről, és arról mi hozta ki a hatvan éves hölgyet annyira a sodrából, hogy az ügy tettlegességig fajuljon! 

Sarka Kata és Kulcsár Edina bulizni indult egy nagyobb társasággal, de hirtelen egy hatalmas balhé közepén találták magukat!

A szépségkirálynő és az üzletasszony a szépségversenyek kapcsán ismerkedett meg annó egymással és azóta is jó baráti viszonyt ápolnak, sokszor eresztik ki együtt a gőzt. Aznap is barátaikkal érkeztek bulizni egy szórakozóhelyre, ahol eaz említett 60 év körüli nő a születésnapját ünnepelte. Eleinte semmi összetűzés nem volt, ám ez akkor fordult át, amikor a táncparkettre léptek.

A középkorú asszony ugyanis képtelen tovább volt elviselni a celebek jelenlétét, és annyira felhúzta magát Sarka Katán, hogy nekirontott a sztárnak, rángatni kezdte, majd a haját tépte, miközben azt üvöltötte, hogy takarodjanak a helyről, ugyanis ellopják előle a show-t! 

A Femina -nak Edina így számolt be az esetről:

"Szóval öten-hatan voltunk, mindenki táncolt, énekelt, és én egyszer csak azt vettem észre, hogy a hölgy, aki a 60. születésnapját ünnepelte egy feltűnő, flitteres ruhában, egyszer csak bevágódott középre, és elkezdte Katát rángatni, a haját is tépni. "Te hülye ***, itt az én szülinapot ünneplem! Menjetek innen, mert ellopjátok a show-t, és mindenki titeket néz!"

Az őrjöngő nőt végül kivezették, a lányok pedig buliztak tovább.

Elképesztő mennyi agresszivitás van az emberekben, és milyen féltékenyek tudnak lenni!

 

 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×