Daganatos betegséggel küzd a közkedvelt magyar énekesnő - koncertjeit is kénytelen volt lemondani

Az elmúlt hetekben több koncertünk lemondásra került, így fontosnak éreztük, érezzük a zenekarral, hogy beszéljünk nektek a helyzetről – így indul a bejegyzés.

A 37 éves, főként jazz-körökben mozgó Fábián Juli a Facebook-oldalán jelentette be vasárnap este, hogy betegsége miatt egy időre visszavonul a nyilvánosságtól.

„Az elmúlt hetekben több koncertünk lemondásra került, így fontosnak éreztük, érezzük a zenekarral, hogy beszéljünk nektek a helyzetről” – így indul a bejegyzés.

Juli azt írja, most olyan kezelésekre van szüksége, amik bizonytalan időre kizárják az éneklést, a munkát, így egy darabig semmilyen fellépést, interjút, közszereplést nem vállal, hogy minden erejével és energiájával a gyógyulásra koncentrálhasson, és végleg maga mögött tudja hagyni ezt a betegséget.

"Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok tiszteletben ezt az időszakot, szorítsatok nekem és küldjetek sok pozitív energiát, hogy mielőbb újra egészséges lehessek és alkothassak, énekelhessek. Hálásan köszönöm! Szeretlek benneteket és időnként hírt fogok adni magamról" - zárul a poszt, amihez a kommentelők rengeteg jókívánságot és pozitív üzenetet írtak.

Mi is szurkolunk Julinak, hogy mihamarabb meggyógyuljon!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×