Az egyik leghíresebb mém lett kiskorában, és ez édesapja életét mentette meg!

Az elhíresült fotó még 10 éve készült az akkor alig egyéves Sam Grinerről, amint éppen homokot töm a szájába és hirtelen rájön, ez talán mégsem volt az évszázad ötlete. Édesanyja megörökítette, belőle pedig a siker egyik emblematikus figurája lett. A történet itt fordul azonban mesébe illőbe!

Habár a család viccesnek tartotta a több ezer fajta képek népszerűségét sosem profitált belőle vagy asszisztált kifejezetten a mémek elterjedésében. Az internet elvégezte helyettük ezt a feladatot, mégis egyszer ott lett rá óriási szükségük, ahol a legkevésbé számítottak rá.

Sam édesapja súlyos beteg lett és sürgősen új vesére volt szüksége. Orvosai a legrosszabbra is felkészítették a családot, hiszen egy ilyen várólistán akár éveket, ha nem évtizedeket is eltölthet az ember.

Fotó: Facebook

Érthetően minden lehetőséget ki akartak használni, hogy a napról-napra gyengülő édesapának valami megoldást találjanak, hiszen talán fél éve se lehetett hátra. Ekkor jött az ötlet, miért nem fordulnak a világszerte rajongókkal tűzdelt internetes hálózathoz, hátha lesz egy valaki, aki tud és szeretne is segíteni a bajba jutott férfin.

De nem csak, hogy találtak megfelelő ember, még a kellő pénzt is sikerült összegyűjteni a nem olcsó műtétre, hiszen ez is egy fő problémaforrás volt a Griner család életében.

Íme az internet áldásos hatása: egy véletlen és hirtelen jött népszerűség hatásra az emberek szívükbe zárták a kisfiút, aki most így megmenthette édesapját!

Sam édesapja megkapta a vesét és azóta is együtt élnek boldogan és most már hála istennek egészségesen!

És még adósságba sem verték magukat!

(szöveg: elég pénz gyűlt össze a mém-nek hála így édesapámnak lett új veséje)

Köszönjük internet, jól csináltad!

Oszd meg. ha veled is szembejöütt már a kiskrapek valamilyen felirattal a neten! :)

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×