Alekosznak köszönhetjük ezt a békés világot, és ezt alá is tudja támasztani!

A diplomáciai zseni saját bevallása szerint legnagyobb eredménye, hogy miatta békült ki a két Korea. De nem áll meg ennél a világot felforgató sikernél, máris következő nagy lépésén, Putyin és Trump kibékítésén munkálkodik.

Kim Dzsongun két hete jelentette be, hogy Észak-Korea felfüggeszti nukleáris kísérleteit és rakétatesztjeit, továbbá bezárja nukleáris kísérleti telepét, és azt is megígérte, hogy országa soha nem vet be tömegpusztító fegyvert, ha nem éri nukleáris fenyegetés, provokáció.

Donald Trump ujjongott a hír hallatán, de egy nagyon fontos dologról elfeledkezett az USA elnöke: nem köszönte meg Nagy Alekosznak a közbenjárást. Az egykori reality szereplő ugyanis februárban postai levelet küldött Phenjanba, Kim Dzsongunnak címezve, amiben arra kérte Észak-Korea diktátorát, hogy szerelje le ballisztikus rakétákat, mert azok “rosszul érintik” az ő “szellemi forradalmát”. - írta a Startlap a valósághős Facebookjára hivatkozva.

Kedves Vezető!

Kazinczy nyelvén szólítom meg Önt. Ahogyan arról már nyilván Ön is értesült, szeretett hazám első Médiacsendőrévé avanzsáltam magam, hogy gátat szabjak az elharapódzó erkölcsi romlásnak, mely észrevétlenül deportálja hazafias lelkületünket a szellemi gulágba. Magasztos célom tehát, a mozdonyt vezetőket pörbe fogni, s felettük diadalmat ülni.

Addig azonban, nem tudok kellően hazámmal kapcsolatos teendőimmel foglalkozni, míg a nemzetközi helyzet, nem stabilizálódik.

"Hazám szellemi fáklyája vagyok, de fényemet, nem tartóztathatom meg a világtól sem.” - folytatja, és hát úgy tűnik az észak-koreai vezető ettől gondolta meg magát az eddigiekkel kapcsolatban... :D

Phenjan bejelentését követően Alekosz levonta a logikus következtetést: a világ neki köszönheti, hogy Észak-Korea lemondott a nukleáris fegyverekről. “Elégedettséggel és megnyugvással tölt el, hogy nem hiába munkálkodtam az elmúlt időszakban. Médiacsendőrként eltöltött perceim, mind egy békésebb, biztonságosabb, stabilabb világrend megszilárdításához vezettek” – kezdi büszke sorait Alekosz a Facebookon.

“Kedves barátom – Kim, miután a sajtóból értesült a hozzá intézett intelmeimről, fejet hajtott és megkezdte a tárgyalásokat az Egyesült Államokkal. Most, hogy személyesen is átvette levelemet, nem is tétovázott tovább; bejelentette a Koreai félsziget atommentesítését. Sőt, Kim túlbuzgását jellemzi, hogy még déli szomszédaival is lezárta a több évtizedes háborút, holott ezt külön nem is kértem tőle”

– írja Alekosz, aki marhanyakpörkölttel szeretné megvendégelni az észak-koreai vezetőt. Reméljük sikerül elhívnia, és lesz ideje a következő nagy terve előtt, ami már csak megvalósításra vár: jobb kapcsolatra bírni az USA és Oroszország vezetőit!

Mi veled vagyunk Alekosz, mindent bele! :D

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×