Kövérnek tűnnek?! Meg fogsz döbbenni, ha meglátod mire képesek!

Azt gondolnád, hogy az akrobatika, a jóga, vagy a rúdtánc az "egyszálbél", "szuperfitt" lányok és fiúk sportja? Nézd meg összeállításunkat és gondold át újra!

Nem a méret a lényeg! - tartja a mondás és nem véletlenül. Igaz, hogy általában az akrobatikus mozdulatokat felvonultató sportágak sportolói, atlétái vékony és szálkás fiúk és lányok, de akad közöttük egy-két igazi kakukktojás.

Persze alapvetően a sporttal és a sportos életmóddal – megfelelő diéta, és táplálkozási szokások, stb. – együtt jár, hogy az ember testalkata megváltozik, leolvadnak róla a felesleges kilók, de bizonyos esetekben, a túlsúly nem az egészségtelen táplálkozásból, vagy a tohonya életmódból fakad. A pajzsmirigy túl – vagy éppen alulműködése – sok esetben jár együtt kóros elhízással.

Márpedig nagyon nehéz és lélekölő lehet úgy élni, hogy bár mindent megteszel azért, hogy fitt és sportos legyél, a tested egy rendellenesség miatt nem képes lépést tartani az akaratoddal. Sok olyan embert ismerek, aki feladta a próbálkozást és magába fordult. De szerencsére olyanokat is ismerek, akik ennek ellenére megbirkóztak a nehézségekkel és elfogadták magukat.

Ám cikkünk szereplői ennél is messzebb jutottak. A fenti videóban szereplő férfi méretét meghazudtoló könnyedségre, mozgékonyságra és testi erőre tett szert a gyakorlás során.

Az alábbi videóban szereplő hölgy, a jóga útját járja, döbbenetes eredménnyel:

Végül pedig egy meglepő rúdtáncos produkcióval zárjuk az összeállítást.

Mindenekelőtt, leginkább az önmagukba vetett hitüket és akaratukat tartjuk lenyűgözőnek, noha a bemutatott sportteljesítmény sem kis dolog! Ne feledjük, a legfontosabb önmagunk elfogadása. Csak akkor tudunk változtatni önmagunkon, ha már elfogadtuk önmagunkat, megismertük hibáinkat és határainkat. Így tudatosan tolhatjuk kifelé ezeket! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×