Ezt üzente Király Gabi nekünk, szurkolóknak a tegnapi meccs után:

Király Gábor néhány nap alatt elképesztő népszerűségre tett szert az egész világon! Kanadától Angliáig rajonganak érte, egy francia sportlap szerint pedig menőbb, mint Ronaldo!

Király Gábort most már nem csak mi, magyarok imádjuk. A kapusikon néhány nap alatt elképesztő népszerűségre tett szert az egész világon! Kanadától Angliáig rajonganak érte, egy francia sportlap szerint pedig menőbb, mint "Hisztiáno Rinyáldo". 

Szerénységével, alázatával, szorgalmával milliók szívébe lopta be magát, összetéveszthetetlen szürke mackónadrágjával pedig tényleg kultikus figurává vált, még Kanadában is ilyen gatyát húztak tiszteletére a sportkommentátorok. 

Ahogy Hajdú B. István mondta a tegnapi meccs után, "más kapálni megy ilyen nadrágban, Gábor azonban beáll a kapunkba és véd benne." De nemcsak véd, tartást ad az egész válogatottnak. 40 éves korára is maradt benne elég motiváció kitartás, és persze rengeteg szeretet a szurkolók felé. 

Tegnap este, a győzelemmel felérő döntetlen után, a magyar válogatott csoportelsőségének tudatában ezt a videóüzenetet küldte nekünk, magyar szurkolóknak. 

Mi is szeretünk, Gabi! Megosztjuk az üzeneted, hogy minél több emberhez eljusson!

Hajrá, magyarok!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×