Összeverték egymást a vásárlók egy termék leárazás miatt - az emberiség megérett a pusztulásra!

Jó, jó, de milyen termék!? - fogalmazódik meg rögtön a kérdés, mert ha mondjuk 70 százalékkal olcsóbban adnak műszaki cikkeket, mint a Black Friday néhány esetében, akkor azért kicsit elnézőbbek vagyunk. De nem. Itt bőven nem erről van szó! 

A leárazás ugyan elég tetemes, de csupán a Nutellára vonatkozik. Namost én is édesszájú vagyok és nem mondom vannak olyan napok, amikor azzal poénkodom, hogy ölni tudné egy kis édességért, de nem egészen gondolom komolyan... legalábbis annyira biztosan nem, mint az alábbi francia áruház vásárlói, akik szó szerint ölre mentek az akciós üveg mogyorós finomságért. 

A 70 százalékos árengedmény előtt voltak élelmes vevők, akik már korábban elrejtettek pár üveg Nutellát más termékek mögé, élve a gyanúperrel. Jogosan, ugyanis úgy lökdösték és pofozták egymást a vevők, hogy még a bolti alkalmazottak sem mertek a civakodók közé állni, mert őket is lökdösni kezdték. Hiába szabták meg 3 üvegben a maximálisan vásárolható mennyiséget, a vevők oda-vissza rohangáltak a kassza és a polcok között, nem kímélve senkit és semmit, ami az útjukba került.

A Nutella sajnálatosnak nevezte a történteket, de ők nem tehetnek a balhéról, hiszen az akciót nem ők hirdették, hanem az áruházlánc. Az Intermarché a feldagadt szemek, monoklik, vérző orrok és kezek ellenére is teljes sikernek titulálta a leértékelést, ezért az első menet után elhangzó gongszó után második menetet is tervez...

Végülis ezt is lehet a természetes szelekció egyik formájának hívni... 

Forrás: 10/10

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×