Képek, amiktől minden embernek kinyílik a bicska a zsebében!

Mindannyiunk hétköznapjaiban vannak olyan apróságok, melyek még életünk legszebb napján is képesek szemöldökfennakadást és mély sóhajtásokkal kísért idegbajtr okozni. Ezek olyan egyetemes bosszúságok, amik elől még a legbirkatürelműbb ember sem tud kitérni! 

Ezek általában mindannyiunknál más és más formában jelentkeznek, ám abban valószínűleg mindannyian egyet érthetünk, hogy az alábbi helyzetek embertől függetlenül, tényleg bárkinek a zsebében ki tudják nyitni azt a bizonyos bicskát…

1. Bármeddig is nézzük, ez nem lesz jobb.2. Törvénybe kellene foglalni azoknak az embereknek az büntetését, akik nedves kanállal nyúlnak bele a cukorba.

3. Évek óta unalmasan tengette az életét, így hát gondolta csinál végre egy kis izgalmat ez a túlbuzgó tűzjelző.4. Hogyan tud b**meg ilyen dolog történni egy ember zsebében?!

Szétszedni persze még feszítő vágóval se lehet… 

5. Ennél még az is jobb lett volna, ha nem ünneplik idén a karácsonyt.6. Olyan kevesen múlott a siker.7. A bátyám ki akarta dobni az ollót, azt mondta hogy egy szar… 8. Csak a sorozatgyilkosok vihetnek így egy pizzát.9. Egy pillanatra lankadt a figyelem.10. A főnök elegáns megoldást eszelt ki, hogy ne kelljen órabért fizetnie nekünk.11. Ugye, Te is jártál már így?! 12. ,,Megkértem a férjemet, hogy vágjon egy szelet tortát. Ezzel a tettével azonban meghalt a szememben, holnap beadom a válókeresetet.”13. Amikor a tojás megpucolására irányuló hadjárat teljes kudarcba fullad.14. Ha ennél vékonyabb lenne, akár a csupasz kezünkkel is törölhetnénk a valagunk.15. Valamilyen különös oknál fogva a lejárati dátumot nem a csomagolásra, hanem közvetlenül a hamburgerre nyomtatták.16. A futár fiú ezt találta a legalkalmasabb helynek a csomag elhelyezésére.

A k**va anyját, de tényleg…

17. Váratlanul köszöntött be tél, ezért S.O.S. kellett sálat eszkábálniuk a vásárlóknak…18. Végezetül pedig a pillanat, amikor nem tudod eldönteni, hogy egy taxiban, vagy a NASA egyik űrhajójában utazol éppen…

Téged mi az ami igazán ki tud borítani??

Oszd meg velünk kommentben és a cikket pedig másokkal, ha érdekesnek találtad!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×