Káprázatos fotók készültek Budapestről! Egytől-egyig varázslatos élmény!

Tudjuk, ezek nagy szavak ebben az esetben, de valóban úgy gondoljuk: ilyen fantasztikus képeket még nem láttunk gyönyörű fővárosunkról!

Ezeket az egészen egyedülálló képeket egy magyar fotós, Mervai Márk készítette, honlapján ezt írja magáról:

"Miskolcon születtem, 1986-ban. Négy éves koromba kikerültem Németországba, ahol egészen 2010 szeptember-ig éltem, tanultam, dolgoztam és éltem a mindennapjaimat.

A fotózást 2009-ben kezdtem el, akkor még egy Casio Exilim gépen. Egy barátomon keresztül kezembe került egy Canon 350D és onnantól fogva meg volt a szerelem a tükörreflexes gépek iránt. Németországban egy fotós iskolába sikertelenül jelentkeztem, elküldtek, hogy nincs tehetségem és ne próbálkozzak tovább a fotózással.

Ezt természetesen soha nem adtam fel. Tanulmányaim során Budapestre kerültem, ahol Egyetem mellett esténként a városban fotóztam, mivel Budapestről még nem volt anyagom. Egy izgalmas, sokoldalú és sok arccal rendelkező város tárult elém."

Az alábbi képeket a boredpanda.com oldalon találtuk, ahol Márk azt írja, 5 évig "vadászott" a megfelelő fényekre, hogy a végeredmény ilyen lenyűgöző legyen!

 

Ha téged is elvarázsoltak a képek, ne felejtsd el megosztani!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×