Hétköznapi tervezőzsenik, akik egyedi módon értelmezték újra az átlagos holmikat!

A világ tervezőinek egy része folyton-folyvást azon dolgozik, hogy újabb és újabb ötletekkel kápráztassa el a nagyérdeműt. Másik részük egy ennél semmivel sem könnyebb feladatot tűzött ki magának célul: a már meglévő holmik tökéletesítését.

Az alábbi tervezőzsenik mégis könnyedén vették ezt az akadályt, furcsa, ám annál érdekesebb ötleteikkel pedig valósággal újjáélesztették a már megszokott hétköznapi holmijainkat…

1. Egy napló, ami összecsukva épp olyan, mint egy méretes ezüst-tömb.2. Továbbgondolt (egyébként nagyon ötletes) USB-elosztó.3. A galaxis őrzői ihlette virágtartó.4. Fantasztikus asztal mindenkinek, aki kicsit is szereti a zenét.5. Illúziókeltő mosdókagyló.6. Egy szálloda, ahol a szobaszámozáshoz a mennyezeti lámpák megvilágítását hívták segítségük.7. Egy italbolt vitrinje, melyben megcsodálhatjuk, hogy hogyan is néznek ki a különböző korú whisky-k, ugyanabból a fajtából.8. Egy vonat, melyben az utasok elfordíthatják a székeket, hogy gyönyörködhessenek a kilátásban.9. A ‘Római birodalom bukása’ című könyvsorozat kreatív borítói.10. Fa asztal, tó-illúziót keltő üveggel a közepén.11. Éjjeli fény, kicsit másképp.12. Valódi ásványból készült könyvtartó.13. Japán csatornafedelek, melyek megtervezésekor igyekeztek beléjük csempészni egy kis művészetet.14. Egy jegyzettömb, ami a lapok kitépése után egy apró műalkotást hagy maga után.15. Fából és epoxigyantából készült gyűrű.16. Kerámia bögre, ami épp úgy néz ki, mintha kartonpapírból készült volna.17. A Roxforti házak címereivel ellátott könyvjelzők.18. Az autózás szerelmeseinek tervezett mosdókagyló.19. Aranyos bögre, keksztartóval.20. Egy műhely, ahol fa és fém segítségével készítenek egyedülálló, utánozhatatlan bútorokat.21. Halálcsillag-ihlette kerti tűzrakóhely.22. Egy régi telefon szokatlan, egyben roppant kreatív újrahasznosítása.23. Pofon egyszerű, ám annál szórakoztatóbb állatos telefontartók.24. Egy japán múzeum, ahol a látogatókat minél közelebb akarták tudni a természethez.

Nem semmi kreativitás szorult beléjük, az már biztos!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×