Félmillió dollárt költött műtétekre, most mégis elvesztheti ezt a testrészét!

Egyszer már mindannyian belefutottunk Rodrigo Alvarez nevébe, vagy ha nem is így akkor abban a formában: a férfi, aki élő Ken babává műttette magát. Azonban ha nem áll le súlyos árat fizethet az idiótaságért!

Bárki bármit gondol, természetesen az a fontos, hogy Rodrigo büszke a végeredményre, különösen az orrára! Azonban a Botched című tévéműsorban egy orvosi ellenőrzés során kiderült: a férfi olyannyira túlzásba vitte az orrplasztikákat, hogy a dolognak akár végzetes következménye is lehet.

Rodrigónak három orrplasztikája volt az elmúlt 12-15 hónapban, de a még gyógyuló orra sajnos nem ad okot túl nagy optimizmusra. Sőt, orvosai, Paul Nassif és Terry Dubrow szerint az orra belül összeforrt, és légutak sem láthatóak (még jó, hogy az ember a száján is tud levegőt venni). Ez megldható lenne még egy műtéttel, csak orvosai szerint ennek az lenne a vége, hogy orra elfeketedik, és simán leesik a helyéről.

Az pedig nem túl babás!

elég rossz hír egy olyan embernek, aki a tökéletesség jegyében szabatta át szinte minden testrészét, és teljesen odáig van a saját “tökéletes” arcáért…

Legyen ez számunkra bérmennyire is visszataszító! Reméljük nem esik le az orra és marad ilyen "szép" 

Képtalálat a következőre: „Rodrigo Alves”

Mesterséges kocka hassal, nagyobb fenékkel és ó leginkább ORRal!!

 

 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×