Elszörnyedt, mikor meglátta, mi van két éves kislánya Kinder tojásában!

Felháborodott bejegyzésben figyelmeztet mindenkit a brit édesanya, Vikki Maguire-Grant. Kislányának nemrég vásárolt édességben ugyanis borzasztó és veszélyes dologra bukkant, amit hogyha nem vesz észre, akár lánya életébe is kerülhetett volna! Figyeljetek jól oda ti is!

Ha gyerekkel együtt kerül sor a bevásárlása, igen nehéz, szinte lehetetlen ellenálni a kiskutya szemekkel édességért kuncsorgó lurkónknak, de jól is van ez így. A baj ott kezdődik, ha az édesség más meglepetést is tartogat a beígért játékon kívül:

De egy ártatlan ajándék majdnem horrorisztikus tragédiát okozott a Maguire-Grant családban, ugyanis az egyik Kinder tojásban az édesanya nem mást fedezett fel, mint egy pici tűt. Kisujjkörömnél nem nagyobb, ám annál hegyesebb fémdarabka a gyerek gyomrába kerülve akár végzetes károkat is okozhatott volna!

kinder egg

Fotó: Facebook/Vikki Maguire-Grant

Nem igazán tudni, hogy került oda, de Vikki épp azon van, hogy kiderítse. Kapcsolatba lépett a gyártóval és a fogyazstóvédelemmel is, hiszen az ilyen hibák megengedhetetlenek. Még nem tudni hogy melyik fázis során kerülhetett a tojás belsejébe a tű, ezért mindekit arra kér ellenőrizze a tojásokat, mielőtt gyermekének adná, nehogy gond legyen belőle!

"Rosszul vagyok, ha belegondolok mi lett volna, ha nem vagyok ott mellette és ő harap bele elsőként a csokoládéba! Kérlek titeket figyeljetek oda mindenre, mielőtt odaadtok bármit is a gyerekeitek kezébe, mert sosem lehet tudni!" - írta a Facebookján.

Oszd meg ezt az üzenetet, hiszen a hazánkban is népszerű édesség ezek szerint nem várt meglepetéseket is tartalmazhat!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×