7 éve eltűnt a nyilvánosság elől a vastag szájáról elhíresült Geronazzo Mária. Most elárulja miért!

7 évig teljesen eltűnt a nyilvánosság elől a leginkább szájáról felismerhető felnőtt filmekben is megfordult művésznő, aki néhány napja egy interjúban mesélt arról, mit csinált ez időszak alatt!

Maria Geronazzot azóta jegyzi a nagyobb nyilvánosság, amióta extrém plasztikai műtétekkel turbózta fel az arcát, aminek nagy részét azóta is felduzzasztott ajkai foglalják el.

Ha nem is a szépségével, de meghökkentő arcberendezésével sikerült a figyelem középpontjába kerülnie.

.

A Miszter Prezident kezdetű szültésnapi köszöntőjével is nagy "sikert" arató nő 7 éve azonban teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Néhány napja egy tv interjúban mesélt arról, miért:

„2010-ben azért tűntem el, mert kiderült, hogy született tehetséggel rendelkezem az ezotéria világában. Képeznem kellett magam és most értem el arra a szintre, hogy ezzel tudjak foglalkozni” – ecsetelte a Fókusznak Mária, aki smink nélkül, visszafogott ruhában adott interjút.

„Én is megváltoztam eközben. Hatvan felé is tudok csinosan öltözködni, de már nem szívesen dobom ki, amim van” – magyarázta Mária, aki jelenleg Svájcban él, de valamiért úgy érezzük hallunk még róla az EZO TV és környékén...

Szerinted is született tehetség lehet? :D

Mondjuk attól függ miben... 

 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×