Minden előzmény nélkül támadtak a fiatal lányra, és a harminc utasból senki nem kelt a védelmére! Milyen országban élünk?

A Facebook Pesten Hallottam csoportjába posztolta egy fiatal lány tegnap a történetét, ami enyhén szólva is felháborított minket. Nem is legfőképp a támadás miatt, bár az is döbbenetes, hogy vannak, akik veszik a bátorságot ilyet tenni... de amit a környezet művel ennek hatására, sokkoló!

(a kép bal oldala csak illusztráció, jobbra a valódi sérülések láthatók!)

Nem eshet bajuk és ezért tesznek ilyen gusztustalan dolgokat. Mert senki nem kel az áldozatok védelmére, mindenki a saját épségét félti, jajj, nehogy belekeveredjen valamibe. Közben fotelből hősködik a net előtt és játsza a vagányt. Ilyen helyzetben kéne pedig hősnek lenni, csak az már túl rizikós... Változtatás nélkül közöljük a lány történetét, és arra szeretnénk sarkallni mindenkit, ha ilyet lát ne legyen tétlen, mert legközelebb ő kerülhet ilyen helyzetbe!

"Sziasztok! Ez nem egy vicces poszt lesz...sajnos! Ma megtámadtak az 1-es villamoson 18:00 körül az Egressy út és a Puskás Ferenc Stadion közötti 1 megállón. Barátnőmmel álltam a villamoson. Két féreg (sajnos nem tudom őket másképp jellemezni) egy lány és a barátja nekem támadt. Előtte rájuk sem néztem hozzájuk sem szóltam. A fiú szándékosan nekem jött majd félvállról odavágta hogy : "Boccs". Mondtam, hogy semmi baj. Majd mellém állt és megpofozott. Erre már ránéztem és megkérdeztem hogy normális-e? Mit képzel magáról, hogy így viselkedik? Erre a lány nekem esett a hajamnál fogva rángatott és több helyen mélyen megkarmolta az arcom és a nyakam. A barátnőm fogta le. Arrébb mentünk, majd egy fél perc után újra nekiesett a hajamnak, sajnos a kezében is maradt egy nagy marék hajam, pedig nincs póthajam, hogy könnyen lejöjjön. Elég szomorúan konstatálom, hogy a 30-40 ember közül senkiben nem volt annyi, hogy segítsen, amikor egy nőt megtámadnak fényes nappal a villamoson. Egy férfi állt fel és fogta le a srácot, hogy ő ne tudjon újra megütni. És kiabálta, hogy hívjon valaki rendőrt. Nem vártam meg a fejleményeket, amint kiszabadultam a lány markából, leszálltunk barátnőmmel a Puskás Ferenc Stadionnál. Ha jól emlékszem, (bár elég sokkos állapotban voltam, hogy ilyen fényes nappal megtörténik) a srác aki megvédett ő is leszállt ahol mi, a férgek tovább mentek a villamossal. Nem volt lélekjelenlétem megköszönni neki (neki aki az EGYETLEN volt a barátnőmön kívül) aki ismeretlenül is segített! 

Kérlek szépen osszátok meg és segítsetek eljuttatni neki HÁLÁS KÖSZÖNETEM!"

Reméljük meg lesz a srác és mindenki más pedig elgondolkodik, meddig lehet még meghunyászkodó egy társadalom... mert a fejünk felett már azt csinálnak, amit akarnak... de ilyen helyzetben is hagyjuk??

A két agresszív arcot pedig reméljük a következő akciójuknál nyolc napon túl gyógyulóan helyreteszi valaki!

 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×