Ezeket utálják a legjobban a férfiak a női ruhák közül!

Minden nő szeretne tetszeni annak, akit kiszemelt magának, és akivel el tudja képzelni a romantikus kapcsolatot, ezért ajánljuk kapaszkodóként azoknak, akik nem tudják hova is kapjanak hirtelen, mikor egy áhított randi összejön! :)

Férfiak és nők között a divat tekintetében több félreértés is adódik, jellemzően abból fakadóan, hogy ők a kényelmet, mi pedig a küllemet tartjuk fontosabbnak az öltözködés során. Nincsen ezzel baj, hiszen így van ez már évszázadok óta, viszont ha nem akarjuk nőként kihúzni a gyufát nem árt ezeket mellőzni:

1. Hótaposó – bár néhány lány odavan a kényelmes téli csizmákért, vagyunk páran, akik egyetértünk a férfiakkal, és úgy véljük: Le a hótaposóval!

2. Hárem nadrág – főként a csillogós fajta. Hacsak nem valami hastánctáborba megyünk, a pasik szerint ezt a viseletet hagyjuk otthon.

3. Túlzásba vitt leopárd minta – gyakoroljon mindenki önkritikát! Ha nem jelmezbálba megyünk, bizony elég csak egy mintás darab a szettben.

Style Du Monde

Style Du Monde

4. Bármi, ami legalább 3 számmal kisebb – a mi nézőpontunkból pedig szuper kényelmetlen.

5. Neon színek – a túlzás a lényeges megint. Megjelenésünk egyetlen részlete legyen neon, a többi pedig inkább visszafogottabb!

6. Lábfej nélküli harisnya blúzzal vagy pólóval – A sokat hallott aranyszabály: A leggings sosem lesz nadrág. Ehhez tartsuk magunkat!

7. Bőrnaci – és a mód, ahogyan viseled. Vannak, akiknek remekül áll, ők viseljék bátran! De ők a nagyon szűk kisebbség!

8. Bő ruhák (amikben nem látszanak a vonalaink) – hiába kényelmes, a férfiak kedvéért egy vékony kis övvel mutassuk meg legalább a derekunkat!

 

Elle

Elle

9. Boyfriend farmer – annak ellenére, hogy imádjuk - mert olyan nagyon komfortos – a 8-as pontban foglaltak miatt értjük a férfiak véleményét.

10. Ápolatlan haj, köröm és bőr – mindennapjainkba tényleg nagyon nehezen sikerül beszuszakolni ezek ápolását, mégis be kell látnunk, hogy a magunkra fordított idő abszolút értékes: sokkal elragadóbban pillantunk vissza (a tükörből/telefonból/stb.) egy otthon megejtett „szépségdélután” után.

+1 Szilikon melltartópánt – nemcsak ők látják. Mi is.

Nos te melyiket hordanád ennek ellenére is? Lehetőleg csak egyet válassz és akkor nem lesz gond ;)

 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×