Tönkretették ezt a nőt ezek miatt a képek miatt...

A színésznő itt is látható képei bombát robbantottak, a kultúráért felelős miniszter személyesen fejezte ki a rosszallását és a kormány (!) eltiltotta a színészet gyakorlásától. Mindezt azért, mert nem volt rajta csador!

A gyönyörű iráni színésznő, Sadaf Taherian a Facebookon és Instagramon posztolta ezeket a képeket - amelyek Európában még kifejezetten visszafogottnak is számítanának.

Ezzel ellentétben a muzulmán Iránban maga a kuturáért felelős miniszter nevezte a nőt élő adásban "erkölcstelennek" és gyakorlatilag kiközösítette a társadalom.

A kormányzat tajtékzó dühében egészen odáig merészkedett, hogy csadort photoshoppoltattak (!!!) a képekre.

Az online világban elszabadult a pokol, rengeteg fenyegetést kap a fiatal nő.

"Féltem és ideges voltam, hogy mit fognak szólni az emberek a a képeimhez. De erre nem számítottam a saját hazám polgáraitól, a saját kultúrámtól. Ennyi sértegetésre, támadásra nem voltam felkészülve.

Csak a reakciók töltenek el sajnálkozással, nincs mást mit mondanom. Ott és úgy szeretnék élni, ahol és ahogyan nekem jól esik, ahol és ahogy megtalálom a boldogságom" - nyilatkozta egy angol nyelvű televízióadásban.

Az ország köztársasági elnöke, Hassan Rouhani már korábban is kiállt azok mellett a nők mellett, akik nem tartják be a csadorviselés szabályát, sőt dícsérte bátor kiállásukat. De az ország konzervatív férfilakosságát ez nem hatotta meg, ők továbbra is követelik a törvény betartatását...

Lájkold, ha te is elítéled, amit vele tesznek....

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×