Saját ürülékével dobta meg a pincért, amiért nem engedték be a mosdóba!

A kanadai Tim Hortons-étteremlánc egyik üzletében történt nemrég az incidens, mikor egy sürgős dolga miatt betérő nőt a pincér nem engedett be a mellékhelységbe. A nő ekkor a térfigyelőkamerák tanúsága szerint nekitámaszkodott a pultnak, elvégezte nagy dolgát, majd megdobta vele a kötözködő pincért...

Még az ellenségeinknek sem hívánjuk, hogy egyszer egy vita odáig fajuljon, hogy az majomszerű kakidobálásba torkolljon. A felvételen, ami azóta bejárta a netet az látható, ahogy a betérő nő hevesen gesztikulálva követeli a mosdó kulcsát és valószínűleg az utolsókat rúghatja benne a történet, mert miután többször is elutasítják egy másodpercen belül egy kis darabot magából a padlóra tesz.

Miután pedig elvégezte a dolgát, a földre pottyant ürülékkel megpróbálja megdobni az addigra a képből kilépő felszolgálót.

A nőt végül a kanadai lovasrendőrség vitte el, és néhány előzetesben töltött nap után jelenleg a bírósági tárgyalását várja. 

A Zoom.hu értesülése szerint a Tim Hortons étteremlánc éttermeiben bárki használhatja a mosdókat, nem kell fizetővendégnek lennie, viszont néhány üzletben kulcsot kell hozzájuk kérni a személyzettől. Az étteremlánc közleménye szerint a vita akkor kezdődött a nő és a személyzet egy tagja között, hogy a felszolgáló megtagadta a nőnek a mosdó használatát „korábbi viselkedése, valamint az étteremben tartózkodó vendégek és a személyzet biztonsága” érdekében.

Mit kellett vajon elkövetnie, hogy megtagadják tőle a mosdó használatot? És vajon ki az az elmebeteg, aki képes egy étterem padlójára csinálni, majd azzal dobálózni? Valószínűleg ebben az esetben a pincér volt az elszenvedő fél, nem pedig a "hölgy"

Összegzésül pedig: FÚJ!!

 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×