Majdnem mínusz 10 fok és a férfi kabát nélkül van az utcán – ezt látva a lánynak azonnal ötlete támad!

Christina Calvo egy hétköznapi nő, aki éppen mindennapi útvonalán sétált aznap is a bolt felé, mikor egy kabát nélküli hajléktalan férfi cselekvésre késztette. Egy hétköznapi hős születésének története:

Christina az Egyesült Államok Connecticut államában él és egyik nap épp vásárolni indult a városba. Nagyon hideg volt aznap, -8  fok és meglátott egy hajléktalan férfit az utcán, aki nem viselt kabátot.

A lány nagyon megdöbbent és úgy döntött, ezt nem nézheti tovább ölbe tett kézzel. A Burlington Coat Factory kabát gyár felé vette útját, majd megvette a lehető legmelegebb kabátot a férfinek, és telefonját elővéve készült arra, hogy rögzítse Facebook oldalára az eseményeket, hátha pár ismerősének inspirációul szolgálhat.

Utána visszament oda, ahol a hajléktalan férfit látta.

Szerencsére hamar megtalálta és sikerült is rögzíteni az eseményt, a férfi nagyon boldog volt, örült az ajándéknak. De ez még nem a történet vége, hiszen felvétele nem csak ismerősei körében, hanem világszerte elterjedt és mára több milliós nézettségnek örvend.

Nézői között az a kabát gyár is ott volt, ahonnan az elsőt vette és akik cselekedete hatására felhívták a lányt és megköszönték neki ezt. Ezután pedig 500 hasonlóan meleg kabátot adományoztak a lánynak melyet ő egy segélyszervezetnek adott tovább.

Micsoda gyönyörű gesztus volt ez Christinától és a Burlington Coat Factory-tól! Fontos megszívlelni, a közösségi média használata nem csak önös, hanem nemes célokat is szolgálhat!! :) Vegyétek tehát videóra, ha jót cselekszetek, mi igyekszünk tovább adni! ;)

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×