Külseje miatt évekig gúnyt űztek belőle társai, mára azonban modellként keresi a kenyerét!

A Melanin istennőként is emlegetett Khoudia Diop-ot sokáig nem fogadták el kisebb korában társai és folyamatos verbális bántalmazásnak volt kitéve. Mára azonban a világ egyik legkeresettebb modellje és ezt bizony külsejének köszönheti!

Édesanyja a sötét égbolt, édesapja pedig maga a felfedezetlen mélység - szokták mondani Koudiáról. Nem véletlenül, hiszen a csillagok anyjaként is emlegetett modellnek van a világon a legsötétebb bőrszíne.

(Fotó: Instagram)

De nem is csak egyszerűen sötét bőrű, hanem lenyűgözően egyedi a szenegáli születésű lány, akit gyerekkorában rengeteg attrocitás ért emiatt. A Párizsban és New Yorkban is kapós modell mára azonban mintaképe lehet mindenkinek, akik nehezen tudják elfogadni külsejüket.

s2

Fotó: Instagram

Ugyanis az afrikai és az ázsiai kontinensen is egyre aggasztó méreteket ölt a bőrfehérítés, ami a fiatalok egészségét is veszélyeztetheti. Annyira szeretnének szabadulni bőrszínüktől, hogy kockázatos eljárásoknak is képesek akár kitenni magukat...

s8

Fotó: Instagram

Ezért rettenetesen fontos az üzenet, amit a világhírűvé vált modell közvetít. Nem csak a fehér bőr szép, sőt a sötét bőr sokkal egzotikusabb és kívánatosabb lehet akár, nem véletlenül jár minden fehér bőrű lány szoláriumba. Vagy mindig az kellene, ami épp nem lehet?

s3

Fotó: Instagram

Ezért is lehet az Instagram oldalán mára több, mint 250 ezer követője.

s4

Fotó: Instagram

Az biztos, hogy éjfekete bőrével ő az egyik legszebb lány, akit valaha láttunk, de a szépség pedig még mindig leginkább belülről fakad, és mindenkinél egyedi, nem igaz?

s5

Fotó: Instagram

s6

Fotó: Instagram

s7

Fotó: Instagram

the_skin_of_this_senegalese_model_is_so_dark_it_makes_her_unique_in_the_whole_world_640_02

Fotó: Instagram

Oszd meg, ha szerinted is szép a fiatal modell!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×