Hajléktalant gyújtott fel egy banda szórakozásból - egy szemtanú megírta az esetet, hátha elkapják az elkövetőket!

"Tudom, ez nem egy trendi, vagy cuki bejegyzés lesz, de remélem azért lesz aki olvassa. Üzenni szeretnék..." - kezdi a beszámolóját Csizmár Annamária a Facebookon, amit azóta több ezren osztottak meg. Jó lenne, ha elfognák a fiatalokat és méltó büntetésben részesülnének!!!

"Tudom, ez nem egy trendi, vagy cuki bejegyzés lesz, de remélem azért lesz aki olvassa. Üzenni szeretnék. Üzenni azoknak a kötsög egysejtű véglényeknek, akik embernek nevezik magukat.. Hátha eljut az célszemélyeknek..

Élt egy kedves, csendes, visszahúzódó hajléktalan pár a XIII.ker. Dráva utcai Juniornál. Minden jó szóért, ételért hálásak voltak. 22-én pár vidám fiatal jól szórakozott és a Príma előtt egyszerűen felgyújtotta a férfit!! Mire a mentő kiért, sajnos már nem tudtak rajta segíteni. A hölgy magára maradt és nem tudja mi is lesz vele szeretett párja nélkül..
Tudom az emberiség csak egy nagy kelés a Föld hátán, és ha kihalunk, egy pillanat lesz a Föld életében, míg regenerálódik.

De ti, akik embernek gondoljátok magatokat, tudtok aludni? Tudtok élni, létezni a tudattal, hogy a buli jegyében MEGÖLTETEK EGY EMBERT?? Mert én nem tudok.. sosem tudok.. Nem tudjátok ki volt Ő, hogy jutott oda ahova, mi taszította szó szerint a földre! Mit éreztek, ha egyáltalán éreztek? Hogy néztek tükörbe??
Hát én megsirattam.. és tudjátok mit? Csak annyit kívánok nektek,amit ők megéltek! Vegyék el a fedelet a fejetek fölűl, éhezzetek és fázzatok, aztán jöjjön valaki és gyújtson fel!!!

Állítólag a rendőrség nyomozott és nem talált gyújtogatásra utaló jeleket. A férfi valóban égett,és nem tudtak rajta segíteni. Nem tudom a szakkifejezéseket, ne haragudjatok. Nem tupíroztam fel semmit,azt írtam le amit a párja mondott. Igaz,azóta valaki igyekszik az emailomba is bejutni.. Felindultságomban írtam,meghalt egy ember,és senki nem érdemel ilyen életet vagy halált!

Vigyázzunk egymásra és ne menjünk el senki mellett,aki segítségre szorul!"

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×