Fogpiszkálói miatt tartóztatták le a szingapúri férfit!

Persze az iskolás csínytevések mindannyiunk életéhez hozzátartoztak, hiszen a korai tinédzserkor pontosan egy ilyen szintű meghülyüléssel köszöntött be. Felnőttként azonban inkább szánalmasak a hasonló próbálkozások, mint viccesek! Ebben az esetben főleg!

Történt ugyanis, hogy a Szingapúr közeli buszjáratok ülésébe a 60 éves Lim Lye Seng rendszeresen fogpiszkálókat szúrt, komoly sérülés veszélyének kitéve főleg a hozzá hasonlóan idős utasokat. Négy járat minden ülésébe három fogpiszkálót szúrt, közel 250 ezer forintnak megfelelő kárt okozva a busztársaságnak, amit az újrakárpitozások miatt voltak kénytelenek kifizetni. 

Lim Lye Seng

Szerencse ebben a helyzetben, hogy komolyabban senki nem sérült meg. Ma kezdődött tárgyalásán a bíróság akár két év letöltendő szabadságvesztésre is ítélheti a nagyra nőtt óvodást, és a képét elnézve, valószínűleg nem ez az egyetlen aljas húzás, amit életében eddig elkövetett. Tipikusan az az arc, aki vendéglátósként a levesedbe köp, vagy kertészként a füvedre pisil. Reméljük jár majd a két év!

Egyetértesz? Akkor oszd meg bátran!

 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×