Fényképek, amiktől kicsit visszatér az emberiségbe vetett hitünk!

Minden nap ömlik ránk a médiából a negatív hír. Természeti katasztrófák és az emberi gonoszság száz arca, amitől igazán elgondolkodunk azon, mit is keresünk még a bolygó uralkodó fajként...

Azokat a pillanatokat, amik megmutatják egy-egy katasztrófa okán milyen összetartóak, melegszívűek és kitartóak is tudunk lenni! Itt egy olyan válogatás, ami segíti ezeket a pozitív érzéseket megerősíteni.

Higyjünk magunkban... megéri!

1. Egy floridai férfi szívrohamot kapott fűnyírás közben, a helyszínre érkező tűzoltók pedig befejezték helyette a fűnyírást.2. A diákok egy kiscicával lepték meg a tanárnőjüket a születésnapján, miután megtudták, hogy a szeretett macskája elhunyt.3. Egy férfi, aki babakocsival hozza a parkba az öreg, magától már sétálni is alig tudó kutyáját.4. A színész, aki Micimackó hangját adja a mese angol változatában, (Jim Cummings) még ma is beteg gyerekekkel beszélget telefonon a szabadidejében, hogy nyugtassa őket és erőt adjon nekik.5. Egy iráni tanár, aki minden nap tanítás után eljön a rákos beteg diákjához és tanítja őt, hogy ne maradjon le az iskolai tananyagban.6. Egy rendőr, aki úgy kimerült a Harvey hurrikán áldozatainak mentése közben, hogy végül összeesett a fáradtságtól.7. A fülöp-szigeteki fodrász, Mark Bustos szabadidejében hajléktalanok haját vágja, teljesen ingyen.8. Egy türelmes pincér, aki nem csak kihozta és felszolgálta az ételt a mozgáskorlátozott nőnek, de segített is neki az étkezésben.9. Egy kaliforniai terhes nő épp a kutyáját sétáltatta éppen, ám az váratlanul elszaladt. Mivel a várandós nő nem tudott utánaszaladni, ezért egy helyi rendőr eredt a kutya nyomába, aki látta az esetet és végül visszaszolgáltatta a nőnek az ebet.10. Egy zenész, aki megengedte, hogy a hallássérült kisfiú a gitárjára feküdjön, hogy ezáltal jobban hallja/érezze a zenét.11. Egy gyermekfodrász, aki játék közben vágja le a kicsik haját, hogy ne sírjanak és érezzék magukat kellemetlenül a hajvágás közben.12. Egy éttermi dolgozó, aki a napernyővel ment ki segíteni az idős mozgáskorlátozott férfinek, hogy ne ázzon el, amíg a kocsijához ér.13. Egy idős asszony, aki azzal tölti a szabadidejét, hogy megvarrja a tömegközlekedési eszközök szakadt üléseit.14. Egy férfi, aki hason kúszott be a csatornába, hogy megmentse ennek a kutyának a kölykeit.15. Bárcsak minden így működne.16. Az eladó hagyta, hogy a kirakatban aludjon ez a kóbor kutya az év egyik leghidegebb napján.17. Egy buszsofőr, aki leszállt és segített bekötni az idős hölgy cipőjét, aki majdnem elesett benne leszállás közben.18. Emberek, akik élő láncot alkotta ennek a bajba jutott kutyusnak a megmentéséért.19. Egy 11 éves kisfiú, aki az autók közé rohant, csakhogy megmentse az úttesten bóklászó kutyát.

Bevalljuk mi meg is könnyeztük egyik-másikat! Megható és jó ilyenről olvasni a sok borzalom mellett!!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×