Ezeken a családi fotókon röhög most a fél internet!

Tegnap óta a világ több országába is elért annak a családnak a fotóalbuma, melynek elkészítésére az édesanya állítása szerint profi fotóst kértek fel, de a végeredmény annyira katasztrofális lett, hogy azóta sem tudja abbahagyni a nevetést! 

Ezért mindenki legnagyobb örömére közkinccsé tette, hogy ne csak az ő napját dobja fel a vidám tóparti idill, hanem mindenkiét, akihez a világon csak eljut. Hát valljuk be, tényleg elég kacagtató a végeredmény, melyet ezzel a szöveggel tett ki Pam Dave Zaring:

"Ok. Ez nem vicc. Megbíztunk egy magát profinak mondó fotóst azzal, hogy 2-250 dollár közötti értékben készítsen rólunk családi portrésorozatot. Ezek után képes volt végső anyagként ezeket a képeket átküldeni. Arra hivatkozott, hogy ha bármit furcsának találnánk a fotókon, akkor a rossz árnyékolás, és a volt tanára a hibás, amiért nem tanította meg retusálni. Kérlek osszátok nyugodtan. Szó szerint évek óta nem röhögtem ennyire semmin!!! Ilyet kitalálni sem lehet.... - még egyszer tehát, ez NEM vicc, ezek a kész fotók!"

Pam Dave Zaring fényképe.

Az emberek pedig komolyan vették a felkérést, hiszen eddig több, mint 318 ezer alkalommal osztották meg a posztot eddig a Facebookon.

Pam Dave Zaring fényképe.

A képeket készítő fotós véleménye még nem ismert, így nem tudni, mit szólt ahhoz, hogy a munkáit ilyen széles közönség elé tárták.Pam Dave Zaring fényképe.

Sííírunk, hát hogy lehet ezért súlyos röhögőgörcs nélkül pénzt kérni?? Nem is hisszük el, hogy ilyen létezhet!! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×