Elvesztette édesanyját, mégis megható dolgot talál ki a négy éves kislánya a születésnapjára!

A kis Bella szeretné ha édesanyja a mennyországba sem maradna születésnapi zsúr nélkül, hiszen az mindenkinek egy boldog nap, éljen bármilyen messze is szeretteitől, mondjuk a felhők között... megható ajándék, melyben a felnőttek is partnerek voltak!

Ha valaki a születésnapját ünnepeli, akkor nagyon jó érzés az, ha kap egy szép születésnapi tortát. Ezzel szinte mindenki egyetért.

Legalábbis ez az, amit a 4 éves Bella Graham gondolt, amikor édesanyja születésnapja volt és azt szerette volna, hogy neki is legyen egy szép születésnapi tortája.

Az egyetlen probléma csak az volt, hogy édesanyja már a mennyországban élt, mert két évvel azelőtt egy hirtelen és súlyos betegségben meghalt.

Ezért a kis Bella nem tudta, hogyan készítse el a meglepetést édesanyjának, minél közelebb volt a nagy nap annál szomorúbb lett, írta a Daily Mail.

A kislány édesapjával él most Floridában, az USA-ban, anyai nagymamája pedig nem messze lakik onnan, akinek éppenséggel van egy cukrászdája.

Ezért a nagymamának, Laurának egyik nap nagyon jó ötlete támadt a születésnapi meglepetéssel kapcsolatban. De ehhez a postai dolgozók segítsége kellett. Arra jutottak ugyanis, hogy megcímezik a mennyországba a tortát!

Mikor a postán dolgozók meghallották, hogyan szeretné a kislány megünnepelni édesanyja születésnapját, azonnal a megoldáson kezdték el törni a fejüket...

Néhány nappal később Bella és nagymamája elmentek a postára, és egy óriási tortát vittek magukkal becsomagolva. Volt mellette egy képeslap is melyen ez állt:

-Feladó: Bella

-Kinek: Anyának a mennyországba

Youtube/ WESH 2 news

A postán a dolgozók csináltak egy olyan sort, ahová akkor kellett beállni, ha a mennybe küldted a csomagodat. Amikor a kislány és nagymamája odaértek a pulthoz, a postai dolgozó még egy papírt is kitöltött és le is pecsételte, hogy a küldemény az édesanya születésnapjára biztosan megérkezzen. A születésnap ugyanis április 28.-án volt.

“Annyira boldog volt, hogy adott nekem egy pacsit és azt mondta:” Anyának lesz születésnapi tortája, ami azt jelenti, hogy lesz bulija is! “- mondta Laura a Daily Mail-nek.

– Fogalmuk sincs, mennyit jelent ez neki az, hogy ezt a csomagot feladhatta.- mondta a nagymama.

Ez valóban olyan olyan történet, amelytől mindenki meghatódik. Micsoda kedves emberek voltak a postai dolgozók, hogy feladták Bella csomagját.

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×