Az igazi anti-Valentin! Elhagyta a szerelme, úgy döntött bosszút áll mindenen, ami a romantikával kapcsolatos!

Nyilván nem kellemes a Valentin-nap egy olyan embernek, akit ez is csak arra emlékeztet mennyire fájdalmas volt, amikor elhagyta őt szerelme. De azért egy egész csoportot alakítani kicsit nekünk túzásnak tűnik! :D

2006-ban Katsuhiro Furusawát ejtette akkori barátnője. Mindenkivel megesik, és tízből kilenc ember tovább is lép. De nem ő! A férfi ugyanis szervezett egy csak férfiakból álló csoportot, amely célul tűzte ki minden romantikus dolog utálatát! Hát nem bájos? 

A csoport tagjai pedig együtt gyűlölik a boldogságot, a romantikát, a flörtölést, az összes ünnepet, de legfőképp a Valentin-napot.

Shape of broken heart on murky brick wall

Szórólapokkal és hangosbeszélőkkel felszerelkezve a Kahudo néven emlegetett csoport tagjai mindenkinek elmesélik, hogyan változtatta meg szemléletüket Karl Marx kommunizmusról szóló könyve, és hogy a világon minden rosszért az osztályharc és a nők felelősek. A karácsonyt – szerintük – úgy kéne elpusztítani, ahogy van, a Bálint-nap pedig véráztatta összeesküvés, amit a csokoládégyártó kapitalisták szítanak  – dühöng még most is Furusawa.

A csoport mindenkivel üvöltözik – és legszívesebben felrobbantaná – , aki csak boldog merészel lenni, pláne ha párkapcsolatban, vagy házasságban él, és nem internet-függő, mint ők. Néha olyan pólókat is felvesznek, amire az van írva: a szex értelmetlen, a flörtölést pedig egyenesen terrorizmusnak tartják.

Igazán és mélyen beteg... bár megtalált egy olyan piaci rést, amiből jól profitálhat. Gazdasági ötös, érzelmi egyes!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×