Az egész család úgy tudja, hogy ennek a nőnek hármas ikrei lesznek. De a szülőszobában ők és az orvos is ledöbbentek!

Kimberly Fugate egy boldog házasságban élő 42 éves nő. Már volt egy gyönyörű 10 éves lánya, mikor döbbenetes dolog derült ki: 13 hetes terhes. Nem sok idő maradt neki és a férjének, Craignek megemészteni ezt a váratlan, de annál örömtelibb hírt, főleg azért mert a váratlan áldás nem egyedül, hanem rögtön harmadmagával készült megérkezni!

Egyáltalán nem terveztek több gyermeket. De ilyen hírt kapni, hogy minden tervezés, orvosi rásegítés nélkül mégis hármas ikrei lesznek igazán rendkívüli, különösen Kimberly életkorában. Ráadásul még javában csak az előkészületek folytak a picik érkezésére, mikor a csecsemők úgy döntöttek: nem akarnak tovább anyukájuk hasában várni, és 6 hónap után elkezdtek kibújni.

Eddig minden a terv szerint alakult, de ekkor jött egy nem várt óriási meglepetés: miután az orvosok mindhárom lányt a világra segítették egyszer csak azt hallja az anya: “Még több láb”. Az anya a kimerültségtől és a sokktól elsőre szörnyen reagált, és egyszerűen azt ordította, hogy NE!

Azonban miután megszületett a negyedik meglepetés baba, végül minden sikerrel zárult, és nézzük el neki első reakcióját, hiszen négy gyermeket világra hozni, majd nevelni nem kis erőt igényel!

“Először minden nagyon nyomasztó volt, mert minden olyan hirtelen történt” mondja az anya.

“Megpróbáltam mindent megemészteni, de tudtam, hogy minden rendben lesz.”

A sok váratlan dolog után a szülők kaptak még egy váratlan hírt: a négy lány egypetéjű ikrek. Annak az esélye, hogy egypetéjű ikrek szülessenek körülbelül 1: 729.000. De az esélye, hogy 4 lánynál történjen, 1: 13 millióhoz, ami igen kicsi esély! Nagyobb a valószínűsége, hogy belénk csap egy villám.

A lányok a kórházban maradtak egy darabig. Néhány hét után végre haza kerültek és találkoztak a nagyobbik testvérükkel. Időközben Kimberly már virágzott anyai szerepében:

“Ezek a babák voltak a legnagyobb meglepetések az életemben, és most már nem tudnám elképzelni az életet nélkülük.”

Sok boldogságot kívánunk nekik!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×