A rendőrség elfogja az ételt lopó anyukát, de ezután váratlan dolgot tesznek!

Senkinek nem kívánjuk, hogy egyszer a kétségbeesés, vagy gyermekei ellátása odáig hajtsa, hogy lopásra adja a fejét... Ám Theresa West hosszú idők kilátástalansága után nem látott más megoldást. El is kapták, és fizetnie kellett, de ekkor érte csak az igazi meglepetés!

November 5.-én a Hillsborough rendőrség a saját Facebook oldalán a következő történetet osztotta meg.

Sőt, azóta már hozzá is tettek a történethez, mert olyan sok reakciót kaptak a Facebook-on, amennyire nem is számítottak. Az eset november 4.-én történt és Theresa West életét örökre megváltoztatta.

Tegnap a két rendőrőrmester, Keith Bradshaw és Candace Spragins egy lopással kapcsolatban nyomoztak a Food Lion nevezetű boltban. Otthon találtak rá az elkövetőre, aki ki is fizette a 36 dollár értékű ennivalót, amit gyermekei számára vitt el fizetés nélkül. 

Ez nem telhetetlenség, csak meg akarta etetni az anyuka a gyermekeit

Herald-Sun-nak adott interjúban az édesanya Theresa West elmagyarázta, hogy több alkalommal keresett megoldást problémáira. De egyszer engedett a csábításnak három gyermeke érdekében és lopásra dta a fejét. Arra viszont egyáltalán nem számított, hogy a rendőrség így fog reagálni.

Facebook / The Herald-Sun

A Hillsborough rendőrség ezt írta az esetről:

Igaz, hogy kifizettettük a lopott ételt az édesanyával, de utána saját magunk hoztunk ennivalót az édesanyának és családjának  140 dollár értékben. 

Az édesanya nem hitt a szemének, mikor a rendőrök megérkeztek a nagy bevásárló táskákkal. A táskák tele voltak olyan élelmiszerekkel, amit már régen nem tudott megvenni családjának.Volt benne zöldség, gyümölcs, friss hús és tejtermékek is.

Facebook / The Herald-Sun

Igaz, hogy ez nagyon meglepte Theresa-t, de a rendőrök számára ez természetes dolog volt:

Mi elsősorban emberek vagyunk és csak utána rendőrök. Úgy gondoljuk, hogy az emberi együttérzés a közösségben ahol élsz, az egyik legfontosabb dolog. A Hillsborough rendőrség legalábbis így gondolkodik és a két rendőrtiszt, Bradshaw  és Spragins ezt meg is mutatta.

Minden dicséret az övék.  Egyikük sem szerette volna ezt a nyilvánosságra hozni ezért most ilyen módon dicsérjük meg őket. 

A rendőrök saját maguk segítettek az édesanyán. Viszont tettéért majd a bíróságon kell felelnie most viszont a rendőrök segítségével segélykérése eljutott a megfelelő hivatalhoz. Igazán szép gesztus volt ez, ami a világon mindenütt természetes kellene, hogy legyen.

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×