A másfél méteres hátsóval rendelkező hölgy miatt még a forgalom is leáll a városban

Eudoxie Yao Abidjanban egy fiatal nő, aki Elefántcsont-parton lakik. Ez magában még egyáltalán nem különleges. Az viszont igen, hogy a hátsója akkora, hogy mindig feltünést kelt vele az utcán!

A hölgy ezt mondta az újságnak:  Ha kimegyek az utcára, az emberek meglepődnek, megdöbbennek. Sőt, még a forgalom is megáll.

The social media star from the Ivory Coast says that her bottom is just down to good genes and has never had surgery

Eudoxienek fogalma sincs, mekkora a csípőmérete és nem is akarja tudni. Szívesen megmutatja a testét és mindig a legkisebb méretű ruhát veszi meg. Nem hajlandó diétázni sem. Az óriási hölgy azt mondja azt eszi, amihez kedve van és szereti az alakját.

Eudoxie, who is also known as 'Queen Eudoxie', on social media plans to become famous for her curves

Eudoxienek már több, mint másfél millió követője van az Instagram-on. Kezdetben sok negatív megjegyzést kapott, de ez egyáltalán nem érdekelte.

Image result for Eudoxie Yao Abidjanban

Sokan mondják azt, hogy biztos plasztikai műtétnek köszönheti széles fenekét de ezt ő visszautasítja. Sőt, azt mondja, hogy a szüleinek még nagyobb a hátsójuk.
 

Image result for Eudoxie Yao Abidjanban

Nagy rajongója Kim Kardashian-nak.

Kim Kardashian is Eudoxie's idol and says she hopes to break the internet just like the reality star did when she posed nude on the cover of Paper magazine

Úgy tűnik Euxodie egy igazi sztár lesz, hazájában már nagyon népszerű. Sokat utazik és gyakran meghívják műsorvezetőnek is.

Fontos az, hogy jól érezzük magunkat a testünkben, attól függetlenül, hogy hogyan nézünk ki. Eudoxie méretei nagyobbak az átlagosnál ezért ő kiváló példa erre!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×