A férfi feldúltan rohan feleségéhez, csúnya fertőzést kapott! Ám az hangosan nevetni kezd rajta!

“Fogalmam sem volt mi a fene ez.  Azonnal keresgélni kezdtem az interneten, milyen lábfertőzés lehet ez? Eluralkodott rajtam a pánik..." - meséli a férfi, kinek lábfeje felismerhetetlenre változott egyetlen éjszaka alatt... vagy mégsem? :D

A 35 éves Michael Onorati Skóciába, Glasgow-ban egy éttermet vezet. Az egyik 12 órás nappali műszak után végre hazament és annyira fáradt volt, hogy azonnal el is aludt.

 

Michael Onorati fényképe.

Mikor másnap reggel felébredt, sokkoló dolgot fedezett fel. Soha életében nem fogja ezt az esetet elfelejteni. Mikor megnézte a talpát, látta, hogy az kékesfekete volt enyhe narancsos beütéssel.

 

Michael Onorati fényképe.

“Fogalmam sem volt mi a fene ez.  Azonnal keresgélni kezdtem az interneten, milyen lábfertőzés lehet ez? Eluralkodott rajtam a pánik. Gyorsan lábat mostam, azt hittem talán az olcsó zokni fogta meg a lábam”-mondta a férfi.

Michael egyre idegesebb lett és azon gondolkodott, mit tegyen, közben megkérdezte feleségét.

A feleség bement a nappaliba, meglátta a férje lábát és iszonyatosan nagyot nevetett!

“Megpróbáltam lenyugtatni őt, elmondtam hogy talán valami komoly bajom van. Ő meg csak egyre hisztérikusabban nevetett. Elmondta, hogy nem találta az önbarnító krémhez használt kendőjét és ezért az egyik zoknimat használta fel. Ekkor már én is nevettem és igazán megkönnyebbültem, hogy csak ennyi az egész.”

 

Stephanie Heaney fényképe.

Szerencsére Michaelnak semmilyen komoly baja nincs!

Michael a LAD Bible Facebook oldalán tette közzé ezt a történetet. Többen is írtak neki és elárulták, hogy ismerős ez a történt.

Boldog Szilveszteri bolondozást kívánunk mindenkinek és maximum ekkora bajokat a jövő évre is! :D 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×